Ledercoaching

Ledercoaching

Jeg tilbyder forskellige forløb inden for ledercoaching. Det er alle personlige udviklingsforløb, som udvikler dig som leder og som menneske, og som gør dig til en dygtigere, mere autentisk og gladere udgave af dig selv som leder.

I alle mine forløb har jeg fokus på autentisk ledelse, da det - set med mine øjne - er den disciplin, der gør en til den bedste leder. Den autentiske leder tør og evner at være sig selv og er ikke styret af sin frygt. Kender sig selv, sine styrker og begrænsninger og kan træde i karakter på en empatisk måde. Det er en leder, der kender sin mission, og som arbejder for en sag, der er større end sig selv og sin egen karriere. Den autentiske leder bringer sig selv i spil indefra og udstråler energi og glæde og får let følgeskab af sine medarbejdere.

Du kan læse mere om forløbene nedenfor, og du er også velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.

Forløb inden for ledercoaching

Personligt lederskab - bliv en autentisk leder

Find frem til dit sande jeg og dine værdier, bliv bevidst om dine styrker og begrænsninger, og bring dig selv i spil indefra.

Reflektion over dit lederskab - for den erfarne leder

Et personligt og reflekterende udviklingsforløb, der gør dig klogere på dig selv og din ledelse.

Ny i lederrollen - design din egen værktøjskasse

Er du ny leder og har brug for sparring og viden inden for særlige ledelsesområder? Skræddersy din egen værktøjskasse og bliv stærk inden for ledelse der, hvor du har brug for det.

Udbytte

Når du har været i et af mine lederforløb vil du opleve, at du:

Tid og booking

Forløbene inden for ledercoaching tilpasses dig.

Et typisk forløb indbefatter 5-10 sessioner, afhængig af hvor godt du kender dig selv i forvejen, og hvad du gerne vil have med herfra.

Hvis du er interesseret i et forløb, så kontakt mig gerne, og så tager vi en gratis, uforpligtende samtale på 15 minutter. Det er vigtigt, at vi har tillid til hinanden, og at kemien er i orden.

Hvis du efter samtalen ønsker et forløb, så aftaler vi, hvilket konkret forløb du ønsker, hvor mange sessioner, vi regner med, og hvornår forløbet starter op.

Et forløb på 5 sessioner vil typisk tage ca. 3-5 måneder.

Læs mere om det praktiske og priser her.