Reflektion over dit lederskab - for den erfarne leder

Forløb om reflektion over dit lederskab

I forløbet sætter vi fokus på, hvad god ledelse er – for dig og for mig. Jeg tuner ind på dit lederskab og stiller dig på hver session en række spørgsmål, som får dig til at reflektere over ledelse og se ledelse i et nyt perspektiv, og som måske udfordrer dig og i hvert fald sætter gang i din personlige udvikling.

Forløbet indeholder en række sessioner, hvor der fokuseres på en udvalgte typiske ledelsesudfordringer, og hvilke værktøjer der kan anvendes i dit ledelsesrum.

Vi taler om dine egne ledelsesmæssige udfordringer, eller hvad du gerne vil blive klogere på inden for ledelse, og anvender de værktøjer, der giver mening i dit lederskab.

Vi kommer fx ind på bevidsthedsniveauer, kommunikationsdomæner, de 7 parametre for tillid, psykologisk tryghed & værdifulde medarbejdere, hybridledelse samt forandringsledelse og -modstand.

Du får øvelser på og mellem sessionerne, og vi bruger andre konkrete ledelsesværktøjer efter behov. Du forventes at arbejde med øvelserne mellem sessionerne, og vi reflekterer sammen over øvelserne, når vi mødes igen.

Indsigter fra samtalerne og de konkrete værktøjer, som vi inddrager i coachingen, kan du bruge efterfølgende. Vi taler på sidste session om, hvordan du kan fortsætte din personlige udvikling selv.


Læs mere om dit udbytte af forløbet og det praktiske om forløbet her.