Team- og medarbejdercoaching

Team- og medarbejdercoaching

Teamcoaching er et godt redskab, når man ønsker at arbejde med og udvikle hele teamet med henblik på bedre resultater og større trivsel.

Coachingen kan fx have fokus på samarbejde, trivsel, motivation, roller og ansvar, processer, kommunikation og konflikthåndtering.

Teamcoaching vil ofte være en blanding af coaching, facilitering og undervisning.

Coaching af medarbejdere kan ske særskilt uden teamcoaching, fx i forlængelse af MUS- og udviklingssamtaler.

Jeg trækker her særligt på min erfaring som leder, hvor jeg har arbejdet med teams, organisering af teams og facilitering i mange år, og min erfaring med kommunikation, hvor jeg bl.a. har undervist i god kommunikation.

Udbytte

Ved teamcoaching kan udbyttet bl.a. være:

Tid og booking

Forløb vedrørende teamcoaching og coaching af medarbejdere aftales individuelt. Inden forløbet startes op, mødes vi og taler om, hvad formålet med forløbet er, hvem der skal deltage, og hvornår I gerne vil være færdige med forløbet.

Herefter tilrettelægger vi et forløb til jeres virksomhed, så vi sammen når jeres ønskede mål. Forløbet kan være et længere forløb over flere måneder, 1-2 dage med fokus på et særligt emne, eller det kan være et par timers indlæg fx på en teambuilding-dag.

Ved forløb i offentlige myndigheder anvendes elektronisk EAN-faktura, og aftalen indgås i overensstemmelse med udbudsretten og de forvaltningsretlige principper herfor.

Hvis du er interesseret i et forløb, så kontakt mig gerne, og så tager vi en samtale.

Læs mere om det praktiske og priser her.