Karrierecoaching

Karrierecoaching

Karrierecoaching tager udgangspunkt i dine personlige styrker, talenter og værdier, da de er fundamentet for din trivsel.

De er også nødvendige at kende for at finde ud af, hvem du er, hvad du kan, hvordan du arbejder bedst, og hvad du virkelig brænder for at lave lave. Herefter kan du herefter finde svar på, hvor du vil hen i din karriere.

Afhængig af, hvad du har behov for, tilrettelægger vi et forløb, hvor vi fx arbejder med styrker og får lavet styrketest, får fastlagt dine værdier og udarbejdet handlingsplan, eller vi skræddersyr et karrierehjul, så du får overblik over dine muligheder.

Læs mere om mine forløb nedenfor.

Forløb inden for karrierecoaching

Find dine styrker og
bring dem i spil på arbejdet

Få kortlagt dine styrker og bliv klogere på, hvordan du bedst bruger dine styrker og håndterer dine begrænsninger.

Styrker er et vigtigt værktøj inden for den positive psykologi, hvor der fokuseres på det, der virker bedst.

Vi inddrager værktøjer, så du kan arbejde bevidst med dine styrker og blive bedre til at træffe valg i arbejdslivet.

Vi ser på, hvor på arbejdsmarkedet, du passer godt ind, og hvordan du kan skabe mere trivsel i dit arbejdsliv.

Nye karrieremuligheder
- for dig, der vil skifte job

Vi laver dit personlige karrierehjul, som er et enkelt og effektivt værktøj til at give dig et overblik over de karriere- og jobmuligheder, der er for dig.

Vi skræddersyr karrierehjulet og taler om fordele og ulemper ved de enkelte muligheder, og jeg stiller coachende spørgsmål, der får dig til at reflektere over mulighederne og se nye perspektiver.

Vi taler om arbejdsmission, og hvad der motiverer dig og skaber trivsel for dig.

Forløbet afsluttes med en 3-årig karriereplan for, hvordan du når dine nye karrieremål.

Find dine værdier og
skab plads til dine drømme

Få kortlagt dine livsværdier og styrk din evne til at træffe valg i livet, herunder valg i forbindelse med arbejde og karriere.

Et liv i overensstemmelse med dine værdier forøger din livskvalitet og skaber ro og balance.

Vi ser på dine nuværende værdier og vurderer, om du har behov for nye værdier for at komme derhen i livet, du drømmer om. Fx at komme på nedsat tid, at blive selvstændig eller at få mere tid til din familie, dig selv eller din hobby.

Vi laver en handlingsplan, som du kan bruge efterfølgende, så du løbende kan arbejde med dine værdier.

Udbytte

Dit udbytte afhænger af hvilket forløb, du vælger, og den individuelle coaching. Du kan bl.a. få følgende udbytte af karrierecoaching:

Tid og booking

Forløbene inden for karrierecoaching tilpasses dig.

Et typisk forløb indbefatter 5-10 sessioner, afhængig af hvor godt du kender dig selv i forvejen, og hvad du gerne vil have med herfra.

Hvis du er interesseret i et forløb, så kontakt mig gerne, og så tager vi en gratis, uforpligtende samtale på 15 minutter. Det er vigtigt, at vi har tillid til hinanden, og at kemien er i orden.

Hvis du efter samtalen ønsker et forløb, så aftaler vi, hvilket konkret forløb du ønsker, hvor mange sessioner, vi regner med, og hvornår forløbet starter op.

Et forløb på 5 sessioner vil typisk tage ca. 3-5 måneder.

Læs mere om det praktiske og priser her.